Ellen­&­Martine

 

Martine van Engelenburg 

NVM Register Makelaar & Taxateur

Ellen en ik zijn Frieslandgoed gestart om verkopende partijen een meerwaarde te bieden bij de verkoop van woningen in het hogere segment in Friesland.

In 1996 verloor ik mijn hart aan de woningmakelaardij. Ik deed werkervaring op bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren van de NVM. Ik startte in Amersfoort en na 4 jaar had ik de grote wens om terug te keren naar het mooie Friesland. Daar heb ik gewerkt in de regio’s Drachten, Heerenveen en Sneek. Na enkele jaren als vestigingsmanager gewerkt te hebben, miste ik het contact met de klant. Daarom startte ik in 2007 mijn eigen makelaarskantoor in Lemmer. Als makelaar/taxateur kan ik mij goed inleven in de klant en houd ik rekening met elke wens. Hierdoor ben ik in staat om een verkooptraject naar een goed resultaat te leiden. Vertrouwen is een belangrijk aspect in het zaken doen en dat maakt voor mij het vak als makelaar waardevol.

 

Ellen Hoogvliet

Ik ben een echte ‘Matchmaker’; vraag en aanbod bij elkaar brengen tot in het optimale, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Met ruim 30 jaar werkervaring, heb ik een groot netwerk aan relaties opgebouwd in binnen- en buitenland.

Marketing en Sales zijn mij op het lijf geschreven en de interactie met mensen is een belangrijk aspect van mijn drive. Komend vanuit de Randstad zie ik als geen ander de mogelijkheden en kwaliteiten van Friesland; een oase van groen, water, bos, rust en ruimte. Heldere luchten en een stralende sterrenhemel, geen files en slechts een uur van Amsterdam. Uniek! Nuchter, oprecht, no-nonsens, authentiek, vrienden voor het leven; zo ervaar ik de Friezen. Kortom, wonen in Friesland is goed!

 

De kracht van Frieslandgoed

De kracht van Frieslandgoed ligt in onze marketingstrategie. Wij brengen uw woonhuis op professionele en actieve wijze onder de aandacht bij een grote en gerichte doelgroep. Wij werken met experts buiten Friesland om deze doelgroep, die vaak van buiten de regio komt, te bereiken. Daarnaast beschikken wij over een groot eigen netwerk en een uitgebreid klantenbestand. Voor u als verkoper resulteert dit in meer animo voor uw woonhuis, wat tot een vlottere verkoop en minder kosten leidt. Het adverteren in luxebladen is overbodig. Het bereik is relatief klein en de kosten zijn hoog. Wij kiezen ervoor u van dienst te zijn met lage kosten, een actieve aanpak via social media en een snel resultaat.  Wij verstaan ons vak en zijn u graag van dienst bij de verkoop van uw woonhuis, watervilla, woonboerderij, monument, landgoed, molen, kerk of ander (bijzonder) vastgoed.

 

Kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek geven wij u graag een onderbouwde taxatiewaarde en inzicht in onze bemiddelingskosten. We bespreken met u de ideale marketingstrategie om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bepalen samen de vraagprijs.